Adeziv gene și sprâncene Yumi Lashes soft 2.0 Adhesive 10 ml.

Yumi Lashes
300,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Yumi Lashes
Disponibil în stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Noul adeziv Yumi Lashes 2.0 este o formulă avansată care ajută genele și sprâncenele clienților să rămână în poziție, folosind mai puțin pe tratament! Vine într-un tub de strângere care este mai igienic și previne uscarea adezivului. Mai multă igienă, performanță mai bună și producție europeană.
Noul adeziv este produs în Europa și respectă noile standarde europene pentru produsele estetice destinate utilizării în tratamentele oculare. În comparație cu versiunea anterioară, este mai lichidă și nu produce reziduuri supărătoare în timpul aplicării. In plus, nu mai are pensula pentru aplicare si elimina riscul de contaminare incrucisata intre clienti. Mai multă durabilitate și mai multe tratamente.
Datorită noii dimensiuni de 10 ml cu capac filetat și formei mai lichide, reduce șansa ca aerul să fie împins și oxidarea adezivului este redusă considerabil. Așa că acum puteți efectua mai multe tratamente și eficacitatea produsului va fi optimă de la prima până la ultima picătură, chiar și după câteva săptămâni de la prima deschidere. NECESAR CURS TRATAMENT CURBARE GENE YUMI.

Utilizare

Pentru a aplica corect lipiciul aveți nevoie și de următoarele produse: 1) Aplicatoare de pensule adezive de unică folosință - Pentru a aplica lipici pe silicon 2) Glass Dappen Dish - Pentru a amesteca lipiciul

Descriere brand

În 1989, Laurence Roullier și-a deschis primul institut de unghii în inima orașului Saint-Etienne, Franța. Câțiva ani mai târziu, un al doilea s-a deschis în centrul orașului. În urma evoluției conceptului său, Laurence însoțită de partenerul său de viață, Richard Roullier, a decis să-și creeze propria marcă prin înregistrarea Griffe d’Or. S-au lansat în distribuția de produse inovatoare și de calitate.
Dar Roullier avea mai multe în minte. În 2009, au descoperit un tratament nou-nouț: Yumi Lashes. Era evident pentru ei să intre pe această nișă de piață. În 2012, familia Roullier a fondat marca de umbrele Yumi Beauty. De-a lungul anilor s-au născut multe proiecte. În 2017, a fost lansat Yumi Feet, iar anul următor, a fost vremea lui Yumi Nails. Inovațiile nu s-au oprit de la crearea YUMI® Beauty. 30 de ani mai târziu, Griffe d’Or și-a creat cu succes rețeaua de distribuție în Franța prin distribuția exclusivă a propriei mărci Griffe d’Or și a mărcii Yumi Beauty. Astăzi, Yumi Beauty este prezentă în peste 70 de țări.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review