Aparat cosmetic Hidrodermabraziune - Aqua Facial Dalton Marine Facial MF900+

Dalton Marine Cosmetics
57.935,00 RON buc. (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dalton Marine Cosmetics
Disponibil în 10-20 zile de la comandă
Cum te putem ajuta?

Descriere

Aparat Cosmetic Hidrodermabraziune.

Aqua Facial Dalton Marine Facial MF900.

Aqua Facial MF900 dintre cele mai inovative

Curățare, Lifting, Hidratare. În plus față de tratamentele clasice, cum ar fi microdermabraziunea, ultrasunetele și microneedlingul, hidrafacialul a devenit acum o parte indispensabilă a produselor cosmetice și nu fără motiv! Este inovația pe piața produselor cosmetice și este sigur că va umbri metodele anterioare. De ce? Pur și simplu, combină mai mulți pași într-un tratament unic. Tratamentul neinvaziv este o curățare delicată, peeling intensiv și un stimulent de îngrijire într-unul și este potrivit pentru o mare varietate de tipuri de piele.

Aqua Facial MF900 Get Your Glow.

Get your glow!. Cel mai bun lucru: Aqua Facial poate fi utilizat pentru toate problemele de piele și toate tipurile de piele și obține rezultate imbatabile în cosmetică. Cum să contracarați coșurile, punctele negre și porii înfundați? Nici o problemă! Cu MF900 în combinație cu soluțiile și un vid variabil, pielea poate fi tratată cu blândețe și, mai presus de toate, fără durere.

Acțiunea produsului

De exemplu, depunerile de sebum sunt îndepărtate ușor sau „aspirate” de pe piele. Ridurile sunt, de asemenea, un lucru din trecut după acest tratament. Imediat după tratament, pielea este vizibil căptușită, mai uniformă și strânsă în mod vizibil. Pielea obosită devine mai strălucitoare, iar hidrafacialul este, de asemenea, o adevărată armă miraculoasă pentru petele pigmentare și roșeață. Cocktailul cu ingrediente active netezește și hidratează pielea și îmbunătățește tenul. Pielea impură este, de asemenea, influențată pozitiv. Extractele de plante din trandafir și flori de lavandă au, de asemenea, un efect calmant și antiinflamator. Atât de versatil!

Utilizare

Pasul 1: Acizii hidroxi alfa ușori (AHA) îndepărtează celulele moarte ale pielii în timp ce hidratează pielea. Acestea asigură un efect natural de strălucire chiar de la început și contracarează îmbătrânirea prematură a pielii și hiperpigmentarea (vârsta sau petele pigmentare). Pasul 2: beta-hidroxi acizii antiinflamatori (BHA) au un efect calmant și îngrijitor, curăță porii și reduc impuritățile fără a irita pielea. De asemenea, întăresc structura pielii și optimizează tenul. Pasul 3: A treia și ultima soluție conține un amestec de îngrijire hrănitoare cu ingrediente puternice precum vitamina B3, aminoacizi și ulei de semințe de ceai verde japonez. Pe lângă utilizarea pe față, Dalton Marine Facial 900 poate fi folosit și pentru a susține tratamentul petelor de pe spate, a ridurilor decolteului provocate de pozitia laterală ale somnului sau a petelor de vârstă apărute pe mâinii.

Descriere brand

Istoria lui DALTON începe cu o femeie și cu pasiunea ei pentru frumos și mare. Pe parcursul a aproape patru decenii de spirit de pionierat și angajament neîncetat, Erika Bauer și-a îndeplinit visul: să creeze o linie unică de îngrijire a pielii, bazată pe evoluția umană și pe cunoașterea că toată viața provine din mare. Odată cu achiziționarea mărcii Dalton în 1976, ea a pus bazele dezvoltării cosmeticelor profesionale de îngrijire. De atunci, numele Dalton reprezintă produse de îngrijire a pielii de înaltă calitate dezvoltate și fabricate în Germania.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review