Bigudiuri, pad - uri din silicon pentru laminare gene Yumi Silicone Pads 1 cutie x 10 buc.

Yumi Lashes
96,00 RON buc. (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Yumi Lashes
Mărime
Disponibil în stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Bigudiuri, pad - uri din silicon pentru laminare gene Bigudiuri din silicon pentru a fi lipite pe pleoapă pentru a ajuta la ondularea genelor în sus (suporturi din silicon Lash Lifting). Silicoanele sunt de culoare clară, ceea ce face grozav să vezi orice gene care s-ar putea strecura sub silicon atunci când sunt poziționate pe pleoapă. Pernele din silicon sunt reutilizabile dupa spalare si sterilizare. Pernele sunt disponibile în 4 mărimi pentru a se potrivi cu orice dimensiune a ochilor: Mic
Mediu
Mediu/Mare
Mare
Pachet de 5 perechi - disponibil în 4 marimi diferite S - M - ML - L

Descriere brand

În 1989, Laurence Roullier și-a deschis primul institut de unghii în inima orașului Saint-Etienne, Franța. Câțiva ani mai târziu, un al doilea s-a deschis în centrul orașului. În urma evoluției conceptului său, Laurence însoțită de partenerul său de viață, Richard Roullier, a decis să-și creeze propria marcă prin înregistrarea Griffe d’Or. S-au lansat în distribuția de produse inovatoare și de calitate.
Dar Roullier avea mai multe în minte. În 2009, au descoperit un tratament nou-nouț: Yumi Lashes. Era evident pentru ei să intre pe această nișă de piață. În 2012, familia Roullier a fondat marca de umbrele Yumi Beauty. De-a lungul anilor s-au născut multe proiecte. În 2017, a fost lansat Yumi Feet, iar anul următor, a fost vremea lui Yumi Nails. Inovațiile nu s-au oprit de la crearea YUMI® Beauty. 30 de ani mai târziu, Griffe d’Or și-a creat cu succes rețeaua de distribuție în Franța prin distribuția exclusivă a propriei mărci Griffe d’Or și a mărcii Yumi Beauty. Astăzi, Yumi Beauty este prezentă în peste 70 de țări.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review