Bucură-te de soare, în siguranța, fară arsuri!

Bucură-te de soare, în siguranța, fară arsuri!

Noi, oamenii, avem nevoie de lumina soarelui pentru a trăi. Dar prea mult soare poate fi dăunător, provocând arsuri, declanșând semnele precoce ale îmbătrânirii pielii. Un sistem inteligent de filtrare UV combinat cu alte ingrediente active oferă pielii o protecție intensă și o îngrijire nutritivă.

 

Protecția solară este extrem de importantă pentru toate tipurile de piele! Nu este vorba numai de evitarea arsurilor solare cauzate de radiațiile UVB, ci și de prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, provocate de radiațiile UVA. Prin urmare, este esențial să îți protejezi pielea atât de razele UVB cu undă scurtă, cât și de radiațiile UVA cu undă lungă.

În timp ce razele UVB ce au o energie puternică sunt responsabile pentru producerea arsurilor solare, razele UVA cu undă lungă, pot declanșa alergii la soare și pot deteriora fibrele de colagen, ceea ce determină pierderea elasticității pielii, conducând la apariția ridurilor precoce.

 

Motiv suficient de solid pentru a alege produse de protecție solară ce au un sistem inteligent de filtrare UV care să protejeze pielea de razele UVA și UVB. Cu toate acestea, factorul de protecție solară (SPF) indică doar protecția împotriva razelor UVB.

Dacă o cremă oferă protecție și împotriva radiațiilor UVA, trebuie menționată în mod explicit pe eticheta produsului. SPF menționează cât de mult mai poți rămâne la soare fără ca pielea să sufere, comparativ cu utilizarea cremelor ce conțin factori de protecție solară. De exemplu, dacă o persoană cu piele normală poate rămâne la soare timp de 5 minute fără protecție solară, o cremă SPF30 îi va permite să rămână la soare de 30 de ori mai mult, ceea ce înseamnă 150 de minute sau 2,5 ore. Un SPF 50 oferă un timp  mai mare de 4 ore.

Reține! Cronometrul începe să funcționeze de îndată ce aplici protecția solară și nu doar atunci când te expui la soare.

 

Arsurile solare: Simptome & Cauze

Cauze:

  • Creșterea radiațiilor UV atunci când soarele este puternic, mai ales în lunile de vară, la plajă sau la munte
  • Expunerea zilnică la razele UV, chiar și în zilele înnorate
  • Creșterea radiațiilor UV datorate subțierii stratului de ozon (schimbările climatice)

Simptome:

  • Roșeață severă și piele arsă
  • Pielea se simte extrem de uscată
  • Apariția petelor de pigmentare
  • Îmbătrânirea prematură a pielii
  • Roșeața și iritarea cauzate de utilizarea unor produse nepotrivite

 

PROTECTIA SOLARĂ

Protecție prietenoasă cu pielea ta și îngrijire intensivă

SOLUȚIA

Pielea care este expusă în mod obișnuit la soare necesită un sistem de filtrare UV fiabil, care oferă o protecție eficientă împotriva radiațiilor UVA și UVB și care, în același timp, asigură o îngrijire hidratantă.

Gama SUN CARE Prevent & Control oferă protecție inteligentă UV și beneficii intense de îngrijire a pielii pentru toate tipurile de piele.

Sistemul său complex de filtrare de ultimă oră protejează pielea împotriva radiațiilor UVA și UVB. În plus, produsele sunt îmbogățite cu extract de spirulina, care neutralizează radicalii liberi din piele, protejează celulele și stimulează reînnoirea celulelor. Această combinație unică de protecție solară oferă beneficii suplimentare de îngrijire a pielii. Pielea având un aspect mult mai sănătos și radiant chiar și după o zi lungă la soare.

SUN CARE UV-PROTECTION CREAM UVA/UVB SPF 50+ PREVENT & CONTROL

Această cremă cu SPF 50+ asigură protecția perfectă împotriva razelor UVA și UVB. Are o textură ușoară și proaspătă.

Se aplică un strat ușor mai gros, astfel încât să existe suficiente particule pentru o protecție maximă la soare. Datorită texturii sale speciale, crema nu lasă urme albe, se absoarbe rapid, oferind pielii hidratarea și hrănirea esențiale pentru o protecție eficientă.  Crema este ideală și pentru ten, pentru că are capacitatea de a oferi pielii scutul de protecție necesar pentru a evita pigmentarea.

SUN CARE UV-PROTECTION SPRAY UVA/UVB SPF 30 PREVENT & CONTROL

Acest spray cu SPF 30 și o textură lejeră, asigură o protecție eficientă împotriva razelor solare și remineralizează îngrijirea pielii. Conține un tip special de alge albastre care protejează pielea împotriva radicalilor liberi și oferă o protecție eficientă a celulelor. Spray-ul este alternativa mai ușoară la cremă, având un format foarte practic, ceea ce face foarte ușoară aplicarea și distribuirea pe toate zonele corpului. Datorită texturii sale ușoare produsul este absorbit rapid, hrănind pielea uscată cu substanțe nutritive și umiditate intensă.

SUN CARE AFTER SUN BODY LOTION PREVENT & CONTROL

O loțiune de corp nutritivă, un remediu perfect pentru pielea expusă excesiv și afectată de soare!

Menține pielea hidratată după plajă, este absorbită rapid și are un efect de răcire și calmare pe pielea iritată. Aceasta conține extract de spirulina, un puternic antioxidant care ajută la refacerea pielii și la regenerarea celulară. Pielea este vizibil revigorată, roșeața este redusă, iar bronzul va arăta perfect.

Partenerul ideal pentru o vară la plajă.

Sun Care by Dalton este aliatul perfect al pielii tale!

Click AICI pentru a vedea colectia intreaga.

Comentarii