Conceptul de îngrijire pentru un efect de netezire a ridurilor imediat și vizibil

Conceptul de îngrijire pentru un efect de netezire a ridurilor imediat și vizibil

EXTREME LIFT
MARINE FILLER

 

CONCEPTUL DE ÎNGRIJIRE PENTRU UN EFECT DE NETEZIRE A              RIDURILOR IMEDIAT ȘI VIZIBIL   

Inevitabil,fiecare an lasă urme pe chipul nostru și este important să alegem produsele cosmetice potrivite și personalizate pentru a ajuta tenul să nu își arate atât de repede semnele de îmbătrânire.Atunci cand structura si functionarea metabolismului începe să încetinească pielea ușor,ușor  își pierderea elasticitatea iar ridurile se adâncesc, atunci este timpul pentru o altfel de abordare a ritualului de ingrijire.

 Redefineste-ți frumusetea cu produse de top, ce folosesc ingrediente naturale combinate cu tehnologie de varf, ce diminueaza ridurile profunde, oferind actiune anti-îmbătrânire pe termen lung.

 

Cauze: 

 • îmbătrânirea prematură, vârsta, stresul vieții cotidiene
 • piele stresată și obosită
 • apariția ridurilor de expresie prin nepurtarea ochelarilor de soare și prin încruntarea, necontrolată a frunții, datorită concentrării, în fața calculatorului, perioade îndelungate

 

Simptome:

 • linii fine dar și riduri profunde inestetice, pielea își pierde din fermitate
 • dispoziția generală se modifică fiind afectată calitatea vieții și a încrederii de sine

 

Soluții:

 • Folosirea zilnică a gamei EXTREME LIFT cu proprietăți puternice anti-îmbătrânire este ideală pentru pielea stresată și obosită
 • Adoptarea unui stil de viață practic și sănătos. O mai bună gestionare a timpului și a stresului. 


Rezultat:

 • Gama EXTREME LIFT, combină în formula sa Extractul de Celumer Marin îmbogățit cu Extractul de Jambú, un extract vegetal care relaxează mușchii faciali pentru o piele vizibil netezită. Substituentul botulinic natural este potrivit, în special, pentru prevenirea ridurilor, începând cu vârsta de 25 de ani.
 • Pentru gama EXTREME LIFT, extractul de Celumer marin formează o legătură extrem de eficientă cu extractul de Jambú, compoziția mineralelor marine precum sodiu, potasiu, hidrocarbonat, calciu, fosfat, clorit și magneziu, se aseamănă cu plasma sanguină, fapt care permite o absorbție mai rapidă a ingredientelor active în straturi mai profunde ale pielii.
   

În cosmetică, extractul de Jambú este foarte popular, deoarece reduce intensitatea contracțiilor musculare faciale, ceea ce duce la o reducere imediată și vizibilă a ridurilor.

Jambú este o plantă originară din Insulele Oceanului Indian (Brazilia) care produce flori galbene strălucitoare cu un punct roșu în centru. Când frunzele proaspete sau florile de Jambú sunt mestacate, cavitatea bucală se simte ușor amorțită. Acesta este motivul pentru care localnicii din Brazilia au folosit planta pentru a calma durerea de dinți. Până în prezent, extrasul de Jambú joacă un rol important în homeopatie.

 

DALTON MARINE COSMETICS a realizat un proiect pentru a testa produsele gamei. Test validat pe mușchii mimicii în timp ce se numără contracțiile musculaturii faciale.

Studiul de eficacitate a fost efectuat in vitro.

Rezultatul testului a fost urmatorul : reducerea contracțiilor musculaturii faciale în zona tratată începe imediat după aplicarea extractului de Jambú și crește constant până la atingerea efectului complet după 6 ore. După 24 de ore, extractul de Jambú are încă la 40% din efectul său relaxant asupra mușchilor mimicii.

  

 

EXTREMELIFT MARINR FILLER - CREAM

Crema fină, cu un efect antirid, vizibil imediat, previne liniile pronunțate de expresie și ridurile induse de stres pe termen lung. Ideală pentru tenul care necesită o doză suplimentară de lift-are, oferind un efect tridimensional, anti-îmbătrânire, pe termen scurt, mediu și lung.

EXTREME LIFT MARINE FILLER - EMULSIE

Emulsie cu textură fină, are un efect vizibil anti-rid și de netezire a ridurilor de expresie, fiind alternativa ușoară a cremei. Este ideală pentru tenul care necesită o doză suplimentară de lift-are, oferind un efect tridimensional, anti-îmbătrânire, pe termen scurt, mediu și lung.

 

În funcție de nevoile pielii, sezon și climă, puteți alege între cremă și emulsie. Concentrația de ingrediente active este identică în ambele produse.

 

EXTREME LIFT MARINE FILLER - SER

Serul fin, intensiv, cu efect antirid vizibil imediat, conține ingrediente funcționale suplimentare pentru a intensifica efectul cremei și al emulsiei. Relaxează mușchii faciali și sporește efectul de netezire al acestei gamei de îngrijire a pielii.

 

  


EXTREME LIFT MARINE FILLER - MASK

Masca cu efect instant de netezire poate fi folosită o dată sau de două ori pe săptămână. Acest produs, cu efect  vizibil imediat de lifting și fermitate, acționează intens, hrănește pielea stresată și o pregătește optim pentru îngrijirea ulterioară.

Masca aplicată pe ten are efect instant find ideală pentru pielea pretențioasă, obosită sau stresată din cauza factorilor din mediul înconjurtor. Aplicată în strat subțire începe să aibă deja efect în 5-10 min.

Poate fi inclusă ca parte a unui tratament intens  săptămânal. Astfel împiedică în mod eficient apariția ridurilor mai profunde, oferă un aspect rafinat, ferm și tineresc tenului.Mineralele joacă un rol important ca ingredient activ ale măștii pentru că oferă celulelor substanțe nutritive valoroase, servind ca un "transportor" pentru alte ingrediente, astfel încât acestea pot fi mai ușor absorbite în piele.

EYE & LIP CONTOUR CREAM

Crema pentru zona din jurul ochilor și a buzelor a fost special concepută pentru ridurile de expresie din aceste zone. Are un efect vizibil de netezire, chiar și pentru ridurile pronunțate de tip ”laba gâștei”. Pielea pare mult mai netedă și relaxată.


AMPOULE (Fiole  concentarte)

Fiola conține un concentrat de ingrediente active în doze mari. Poate fi folosită o dată pe săptămână sau zilnic ca o cură intensivă de tratament de câteva zile. Efectul fiolei asupra relaxării mușchilor mimici este mai puternic după șase ore de la aplicare; astfel că după 24 de ore, are încă 40% din efectul de relaxare.

  

După aplicarea produselor pielea feței este vizibil mai fină și mai fermă - efect care durează mai mult de 24 de ore. Extractul de jambú este un extract natural dintr-o plantă care crește de-a lungul coastei Oceanului Indian și care acționează ca un substitut botulinic.

Ingredientul natural pătrunde adânc în straturile pielii și relaxează mușchii feței.


Click AICI pentru a vedea colectia intreaga.

Comentarii