Cremă de față cu efect de matifiere și anti-îmbătrânire

Cremă de față cu efect de matifiere și anti-îmbătrânire

OYSTER CREAM SKIN BALANCE

CREMA DE FATA CU EFECT DE MATIFIERE SI ANTI-IMBATRANIRE

Pentru gama Dalton Marine Cosmetics, extractul de Celumer marin este baza produselor cosmetice anti-îmbătrânire, căruia i se alătură cele mai bune ingrediente active marine într-o compoziție unică care îndeplinește cele mai înalte standarde. Bazându-se pe mulți ani de experiență (peste 40 de ani) în domeniul produselor cosmetice marine și cele mai recente descoperiri științifice, Dalton a reinventat ideea extractului de Celumer marin, iar acest lucru a avut rezultate impresionante! Extractul de Celumer marin conține șase ingrediente active interactive pentru întinerirea, hrănirea și protejarea pielii.

 

Cauze:

  • Expunerea tenului la variații mari de temperatură și umiditate
  • Factori hormonali și genetici
  • Lucrul în mediul toxic, cu impurități și expunerea la factorii poluanți din mediul înconjurător

 

Simptome:

  • Pori dilatați, un ten cu tendință grasă și care produce sebum în exces
  • Ten predispus la imperfecțiuni cutanate

 

Soluția:

Gama Oyster este recomandată pentru păstrarea pielii sănătoase și, de asemenea, ca o îngrijire suplimentară pentru pielea cu impurități, predispusă la chisturi sebacee. 

Pentru un ten rafinat și fără aspect uleios. 

Crema conține extract de stridii și pistacia lentiscus (arborele de fistic), ce reglează producția excesivă de sebum a pielii. Ajută la reducerea petelor și a aspectului uleios al pielii. Formula sa specială oferă o îngrijire nutritivă valoroasă având capacitatea de a echilibra diferitele zone ale tenului mixt, oferind un aspect mat și uniform.

Ingredientul principal este extractul de Celumer marin, căruia i se alătură ingredientele active precum extractul de stridii, fisticul mediteranean, uleiul de migdale și vitamina E.

Stridiile sunt moluștele care trăiesc în apă sărată, unele comestibile, iar altele care produc perle. Cochilia neregulată, în care se dezvoltă stridiile, este adesea folosită în produsele medicale și cosmetice, deoarece oferă un prețios complex de nutrienți pentru piele.

oyster

Stridiile conțin aminoacizi și vitaminele B1, B2, B3, B5 și B12 care întăresc și hrănesc pielea. Mineralele lor marine valoroase și oligoelementele (potasiu, fosfor, sodiu, zinc, calciu, magneziu, fier) ​​contribuie la revitalizarea pielii, oferind un ten neted și uniform, o protecție sănătoasă a celulelor și o piele frumoasă și suplă.

 

                        Crema se aplică dimineața și seara pe față, gât și decolteu.

 

Dacă se folosește și Oyster – Pipette Concentrate,  se aplică mai întâi concentratul 4 picaturi pe obraji, frunte, barbie, masânduse ușor pe toată fața și apoi se aplică crema.

Click AICI pentru a vedea colectia intreaga. 

Comentarii