DALTON MARINE FACIAL 900 - Hidrodermabraziune

Tratament Aqua Facial

 

Ingrediente marine active pentru rezultate imediate, convingătoare.

Soluția pentru o varietate de tipuri și nevoi ale pielii.

 

Pe lângă tratamentele clasice din salon, cum ar fi: microdermabraziunea, ultrasunetele și microneedling, Aqua Facial a devenit rapid unul dintre cele mai populare tratamente asistate tehnologic din lumea înfrumusețării.

De ce nu, este una dintre inovațiile din industria cosmetică deoarece Aqua Facial combină mai mulți pași: curățarea blândă, exfolierea intensă, hidratarea și hrănirea în profunzime – într-un tratatment unic care funcționează pe diferite tipuri de piele.

Prin excelență, Aqua Facial poate fi folosit pentru terapia unei vaste arii de afecțiuni ale pielii și prin care se ajunge la rezultate extraordinare.

Accesoriile speciale ale aparatului dezvoltate în combinație cu presiunea de vid reglabilă fac posibilă tratarea eficientă a pielii și mai ales, fără durere.

Ca exemplu putem aminti: acumularea de sebum și celulele moarte ale pielii pot fi aspirate imediat de pe suprafața tenului.

Liniile fine și ridurile sunt, de asemenea, atenuate. Imediat după tratament, pielea apare mai plină, mai netedă și mai fermă.

Pielea obosită capătă mai multă strălucire și chiar petele pigmentare și roșeața pot fi reduse vizibil cu această tehnologie de ultimă generație.

Aparatul Dalton Marine Facial se bazează și este construit pe acest concept dovedit. Ce poate fi mai evident decât combinația tratamentului Aqua Facial cu cele mai eficiente ingrediente din mediul marin?

Un amestec de AHA și BHA care realizează efecte puternice pe suprafață dar și în straturile mai profunde ale pielii, iar ingredientele hrănitoare care sunt infuzate cu ajutorul unor mijloace diferite de utilizare, ceea ce face MF900 să fie atât de eficient.

Piesa rotativă nu numai că furnizează soluțiile de ingrediente active în piele, ci stimulează și suprafața pielii printr-un masaj intens pentru rezultate mai bune.

Se lucrează ușor și efectele vizibile apar chiar după primul tratament. Nu este necesară o pregătire costisitoare înaintea începerii tratametului dar rigurozitatea efectuării acestuia. De regulă, se recomandă o serie de 3-5 tratamente inițiale la intervale de 10-14 zile și apoi o dată pe lună, pentru a menține pielea în stare optimă. Pentru ca efectele să fie dovedite 100%, esteticianul vă va recomanda un plan de tratament optim și personalizat. Astfel, este crucial să folosiți și produsele potrivite de îngrijire a pielii și pentru acasă. Vă recomandăm să cereți sfatul specialistului dumneavoastră cosmetician, deoarece folosirea produselor potrivite este esențială pentru a obține cele mai bune rezultate.

 

Terapia cu Aqua Facial este ideală pentru:

 

 • Pielea uscată
 • Pielea obosită și ternă
 • Pielea predispusă la roșeață, cuperoză, rozacee
 • Pilea grasă
 • Pielea matură cu riduri și linii fine
 • De asemenea, este ideală și pentru pielea bărbaților.

 

 

Rezultatele tratamentului:

 • Reduce imperfecțiunile pielii
 • Ameliorează hiperpigmentarea și daunele cauzate de expunerea la soare
 • Îmbunătățește elasticitatea pielii
 • Uniformizează textura pielii
 • Atenuează ridurile și reduce liniile fine
 • Micșorează porii dilatați
 • Oferă un ten curățat și îi conferă efectul de strălucire sănătoasă

 

Tratamentul Aqua Facial se construiește în 3 pași simpli și extrem de eficienți – 3 soluții puternice pline de ingrediente active.

 

Pasul 1 – Alphahidroxi Acizi blânzi (acidul glicolic și lactic) exfoliază celulele moarte ale pielii în timp ce hidratează pielea. Astfel, oferă pielii un efect de strălucire naturală și ajută la prevenirea și reducerea semnelor de îmbătrânire prematură și hiperpigmentară (pete de vârstă sau pete întunecate).

 

Pasul 2 – Beta-hidroxiacizii antiinflamatori (acidul salicilic) oferă proprietăți calmante, curăță și desfundă porii și ajută la curățarea impurităților și a punctelor negre fără a irita pielea. Astfel, rezultă o piele cu o structură fermă și uniformă.

 

Pasul 3 – Ultimul pas constă într-o infuzie de substanțe hrănitoare cu activi puternici precum: Vit. B3, aminoacizi și ulei de semințe de Camellia Japonica.

Acest ulei este bogat în substanțe active printre care se remarcă un principiu vegetal hidratant și hrănitor Vitageno F sau Omega 3, cu efect de slow-aging. Uleiul virgin obținut prin presarea la rece a semințelor de ceai Camellia Sinensis, provine din Japonia și este foarte popular pentru proprietățile sale cosmetice. Acest extract a fost întotdeauna folosit pentru îngrijirea pielii și părului.

Acest cocktail de ingrediente active netezește și hidratatează pielea și îi îmbunătățește aspectul general. De asemenea, are un efect beefic asupra pielii predispuse la acnee, iar extractele din trandafir și lavandă oferă proprietăți calmante și antiinflamatorii.

 

Pe lângă tratamentele faciale, Aqua Facial poate fi folosit și pentru a ajuta tratamentele care vizează imperfecțiunile pielii spatelui, ridurile de pe decolteu și petele de vârstă de pe dosul mâinilor.

Atât de versatil!

 

Un aspect care nu are trebui omis este cel al detalierii pieselor cu care se lucrează și anume funționalitatea lor și nu în ultimul rând, efectele pe care le produc utilizându-le:

 

 • Piesa pentru masaj cu vârf rotativ din silicon combină exfolierea chimică cu cea mecanică. Datorită combinației dintre puterea de aspirare reglabilă și masaj, pielea este curățată în profunzime și stimulează creșterea fluxului sanguin. Acesta îmbunătățește enorm absorbția substanțelor active, iar ingredientele pot pătrunde cu ușurință în straturile mai profunde ale pielii.

Vârful de silicon vine în două dimensiuni, pentru a se asigura că toare părțile, cum ar fi: fruntea, obrajii și zona T, pot fi lucrate ușor.

 

 • Cea de a doua piesă folosită are un design perfect pentru aplicarea acestui tratament. ”Tornado” este perfect pentru exfolierea chimică. Instrumentul garantează aplicarea precisă și controlată a soluției și îndepărtarea impurităților și a acumulării de sebum. Vârful este disponibil în 2 dimensiuni difrite, ceea ce îl face ideal pentru tratarea tuturor zonelor pielii.

 

Ai vrea să încerci acest tratament la salonul tău? Ne-am bucura dacă v-am stârnit interesul! Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.

Este bine să rețineți că MF900 este un aparat Dalton apărut nou pe care doar foarte puține saloane de înfrumusețare îl oferă în acest moment.

 

Birgit Gűrtler afirmă următoarele:

Permiteți-mi să vă prezint: Noua voastră piele! Gama mea de tratamente faciale este foarte diversă în studioul meu. În aria de cosmetice marine Dalton Marine Cosmetics sunt oferite tratamente slow-aging eficiente printr-o relaxare profundă. Datorită ingredietelor active ale mării, Dalton Cosmetics îi place să se concentreze pe rezultatele care se simt și se vad.”

 

Dalton Marine Cosmetics: Experiență, încredere și pasiune!

Comentarii

Articole similare

Despre protecția solară
Despre protecția solară
Protecția solară se referă la măsurile luate pentru a proteja pielea împotriva efectelor negative ale radiațiilor solare, cum ar fi razele ultraviolete (UV). Acestea pot fi dăunătoare pentru piele și...