SKIN CARE ÎN ANOTIMPUL RECE - REGENERARE, HIDRATARE & STRĂLUCIRE

SKIN CARE ÎN ANOTIMPUL RECE - REGENERARE, HIDRATARE & STRĂLUCIRE

Revitalizarea tenului uscat cu ajutorul coenzimei Q10, pentru mai multă vitalitate și strălucire.


Te invităm să înțelegi mai bine ce este, cum acționează și funcționează CoQ10, în rândurile de mai jos, pentru a face alegeri înțelepte privind rutina ta îngrijire, dar și ce să faci pentru a readuce strălucire tenului uscat.


Coenzima Q10 - INGREDIENT ACTIV PENTRU CE OFERĂ MAI MULTĂ ENERGIE CELULEI


Pentru că atunci când vorbim de un ingredient, este nevoie să îl legăm de cel puțin un produs, îți aduce în atenție Colecția Q10 de la Dalton, ce combină două ingrediente anti-îmbătrânire extrem de eficiente:

Extractul marin Celumer hidratant, stimulează colagenul și coenzima revitalizantă Q10, cunoscută și sub numele de ubichinonă. Acest duo imbatabil lucrează pentru a oferi pielii obosite un plus de energie, hidratează pielea uscată și protejează împotriva îmbătrânirii premature a pielii.
Structura să unică permite extractului marin Celumer să pătrundă adânc în piele, furnizând pielii nutrienți vitali și beneficii cu efect anti-îmbătrânire. În același timp, ajută la transportul coenzimei Q10 în straturile mai profunde ale pielii, unde stimulează producerea de energie celulară și regenerarea pielii.
Pe lângă stimularea activității celulare, coenzima Q10 are proprietăți antioxidante puternice care protejează pielea de stresul oxidativ. Datorită acestei combinații puternice de ingrediente și al adaosului de uleiuri bogate în lipide, pielea este mai capabilă să își mențină nivelul optim de hidratare și își poate recăpăta elasticitatea naturală.
Studiile demonstrează că coenzima Q10 are un potențial enorm de a stimula activitatea celulară: la doar două ore după aplicare a formulei CoQ10, nivelurile de energie ale pielii sunt cu până la 90% mai mari decât în mod normal. Produsele ce conțin CoQ10
stimulează producerea de energie celulară și un metabolism celular sănătos, ceea ce duce la o mai bună elasticitate a pielii și un ten proaspăt și luminos. 

Cum să readuci strălucire, tenului uscat?De-a lungul anilor, pielea își pierde energia și necesită mai multă îngrijire. Dacă tenul tău este uscat,este nevoie să remediezi această stare, pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii.
Pielea care nu este hidratată se manifesta prin diverse afecțiuni: în cele mai multe cazuri, pare obosită și ternă. Dacă tenul tău nu beneficiază de o îngrijire bogată în lipide, acest lucru poate duce la o senzație neplăcută de “etanșeitate” din cauza unei
pierderi de apă mai mari decât în mod normal. Și asta pentru că uleiul este ocluziv, adică formează o peliculă peste piele pentru a
preveni uscarea acesteia. În cel mai rău caz, suprafața pielii devine aspră, solzoasă și crăpată.
Persoanele cu piele uscată sunt adesea foarte sensibile la vremea rece, în special în jurul obrajilor. Dacă pielea ta nu este bine hidratată, vei experimenta cu siguranță aceste senzații neplăcute de uscăciune și asprime, pe termen lung, indiferent de câtă
cantitate de cremă ai folosi.
Procesul natural de îmbătrânire al pielii începe deja de la vârsta de 20 și 30 de ani și este principala cauză a pielii uscate, căreia îi lipsesc lipidele. În mod normal, pielea noastră se regenerează la fiecare 4 săptămâni. Celulele pielii se reproduc în mod constant și se deplasează în sus prin mai multe straturi de piele, până când ajung în stratul superior, unde celulele moarte ale pielii sunt eliminate.
Pe măsură ce îmbătrânim, metabolismul celular încetinește, energia celulară scade și celulelor pielii le trebuie mai mult timp să se regenereze. Producția celulară scade și epiderma devine mai subțire, ceea ce îngreunează ca pielea să producă ulei și astfel să
rețină umiditatea. În cele din urmă, pielea devine uscată și își pierde suplețea și elasticitatea naturală, ceea ce duce la apariția ridurilor la o vârstă fragedă.

Cu toate acestea, nu doar vârsta, ci și factorii de mediu, cum ar fi expunerea prelungită la soare, fumatul și alcoolul, au un impact negativ asupra nivelului de energie al pielii și accelerează îmbătrânirea pielii. Experții numesc acest proces „stres oxidativ”, un
termen care se referă la modul în care radicalii liberi dăunează organismului nostru.
Radicalii liberi sunt particule bogate în energie care provoacă daune proteinelor și lipidelor, în special asupra pielii noastră. Pentru a „dezarma” acele particule,e nevoie de antioxidanți, cum ar fi coenzima Q10. Aceștia pot neutraliza radicalii liberi stimulând repararea celulelor și regenerarea pielii.


CAUZE ALE TENULUI USCAT, LIPSIT DE LIPIDE


● Procesul de reînnoirea celulară, încetinește
● Stresul oxidativ
● Producție redusă de sebum
● Capacitatea de a reține umiditatea,scade
● Utilizarea în mod greșit a produselor de îngrijire a pielii


CARACTERISTICILE TENULUI USCAT, LIPSIT DE LIPIDE


● Aspect tern
● Pielea pare obosită și lipsită de strălucire
● Nicio îmbunătățire, în ciuda utilizării cremelor hidratante
● Senzație neplăcută și pierdere a elasticității


RUTINA CORECTĂ DE ÎNGRIJIRE:


Pielea ta este deosebit de “flămândă de hrană” și nu are energia necesară pentru a se regenera. Pentru ca pielea să se poată regla, are nevoie de produse energizante de îngrijire, care oferă lipide valoroase și favorizează regenerarea. Q10 este un ingredient activ puternic împotriva pielii uscate lipsite de lipide. Coenzima, care este produsă în mod natural de organism, este crucială pentru
producția de celule sănătoase și luptă împotriva cauzelor pielii obosite, furnizând celulelor corpului o energie nouă, protejându-le de radicalii liberi. In acest fel, procesul de ]imbatranire poate fi încetinit, pielea devine mai tanara si mai elastica, iar uscăciunea, descuamarea și chiar ridurile fine, dispar.


Soluțiile concrete despre care am povestit, le regăsești în titlurile de mai jos

LINIA DE PRODUSE CU COENZIMA Q10 - REGENERARE, HIDRATARE & STRĂLUCIRE
Q10 CREAM
Q10 CREAM MASK


Skin Care este un stil de viață, nu un moft! Învăță să ai mai multă grijă de tine, prin informare corectă și atentă, alături de un consultant atestat.
Consultantul tău în Skin Care este aici - Veronica Popescu - Tel: 0742206848

Comentarii