Fiole Caviar Deluxe Ampoule 1cutie x 5 buc. x 2ml.

Dalton Marine Cosmetics
181,00 RON buc. (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dalton Marine Cosmetics
Stoc limitat
Disponibil în stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Fiole regenerante anti-îmbătrânire cu extract de caviar. Un produs unic de frumusețe, ce oferă tot ce are marea mai bun Fiola cu caviar deluxe conține tot ce marea are mai bun de oferit, cu o concentrație mai mare de Extract de Celumer Marine și o parte suplimentară de caviar. Pentru un efect anti-îmbătrânire impresionant, imediat. Pielea este mai fermă, netedă, radiantă și tânără. Tenul devine fin și uniform. Fiola poate fi utilizată o dată pe saptămână sau mai des, ca parte a unui tratament intensiv. Un clasic DALTON foarte cunoscut și utilizat, cu o formulă îmbunătățită. Ingredientul său forte său, extractul de Celumer Marine, este încă acolo în cea mai mare concentrație și calitate. Fiola conține o mulțime de substanțe nutritive și vitale care oferă diferite beneficii pielii.

Acțiunea produsului

Îmbunătățește reînnoirea celulelor pielii, stimulează producerea de colagen și acid hialuronic și consolidează apărarea naturală a pielii. Un imbold de frumusețe imediată ori de câte ori aveți nevoie! Ideal ca bază de machiaj care durează toată ziua (și pentru machiaj de mireasă)

Utilizare

Agitați înainte de utilizare și așezați dispozitivul de deschidere a fiolei în partea superioară. Îndreptații spre dvs. și îndoiți deschizătorul spre înapoi. Aplicați concentratul în palmă, apoi aplicați-l pe față, gât și decolteu și masațl ușor cu vârful degetelor.

Ingrediente

Extract de Celumer Marine / Caviar

Descriere brand

Istoria lui DALTON începe cu o femeie și cu pasiunea ei pentru frumos și mare. Pe parcursul a aproape patru decenii de spirit de pionierat și angajament neîncetat, Erika Bauer și-a îndeplinit visul: să creeze o linie unică de îngrijire a pielii, bazată pe evoluția umană și pe cunoașterea că toată viața provine din mare. Odată cu achiziționarea mărcii Dalton în 1976, ea a pus bazele dezvoltării cosmeticelor profesionale de îngrijire. De atunci, numele Dalton reprezintă produse de îngrijire a pielii de înaltă calitate dezvoltate și fabricate în Germania.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review