Fond de ten cu SPF 30 Mark Wirlen Velvet 30 ml.

Mark Wirlen
[4]
176,00 RON buc. (TVA inclus) 220,00 RON buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Mark Wirlen
Culoare
Disponibil în stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

  • Fond de ten Mark Wirlen Velvet Bamboo Beige potrivit ca nuanță pentru ten deschis, cu subton cald. Are capacitatea de a se adapta ușor, după culoarea tenului, potrivit ca nuanță pentru toate tipurile de ten deschis , cu subton cald. Are o textura cremoasa, cu grad de acoperire foarte ridicat, fără sa încarce tenul și fără sa evidențieze ridurile. Are un aspect luminos pe ten, rezistenta ridicata 12 ore. Datorita gradului de acoperire ridicat, nu mai necesita utilizarea corectorului în zona cearcănelor. Fond de ten Mark Wirlen Velvet BAMBOO BEIGE are efect pudrat, rezistent și perfect pentru machiajul zilnic. Fondul de ten Velvet Bamoo Beige conține: PANTENOL ACID HIALURONIC Vitamina E SPF30.
  • Fond de ten Mark Wirlen Velvet Gold Beige nuanță închisă, potrivit pentru ten ușor bronzat.. Are capacitatea de a se adapta ușor, după culoarea tenului, nuanță cea mai închisă, potrivit pentru ten ușor bronzat. Are o textura cremoasa, cu grad de acoperire foarte ridicat, fără sa încarce tenul și fără sa evidențieze ridurile. Are un aspect luminos pe ten, rezistenta ridicata 12 ore. Datorită gradului de acoperire ridicat, nu mai necesita utilizarea corectorului în zona cearcănelor. Fond de ten Mark Wirlen Velvet GOLD BEIGE are efect pudrat, rezistent și perfect pentru machiajul zilnic. Fondul de ten Velvet Gold Beige conține: PANTENOL, ACID HIALURONIC, Vitamina E, SPF30.
  • Fond de ten Mark Wirlen Velvet Sand Begie potrivit ca nuanță pentru ten deschis, cu subton rece. Are capacitatea de a se adapta ușor, după culoarea tenului, potrivit ca nuanță pentru toate tipurile de ten deschis , cu subton rece. Are o textura cremoasa, cu grad de acoperire foarte ridicat, fără sa încarce tenul și fără sa evidențieze ridurile. Are un aspect luminos pe ten, rezistenta ridicata 12 ore. Datorita gradului de acoperire ridicat, nu mai necesita utilizarea corectorului în zona cearcănelor. Fond de ten Mark Wirlen Velvet SAND BEIGE are efect pudrat, rezistent si perfect pentru machiajul zilnic. Fondul de ten Velvet Sand Beige conține: PANTENOL, ACID HIALURONIC, Vitamina E, SPF30.
  • Fond de ten Mark Wirlen Velvet Cream Ivory cea mai deschisa nuanța (pentru tenul alb). Are capacitatea de a se adapta ușor, după culoarea tenului. Are o textura cremoasa, cu grad de acoperire foarte ridicat, fără sa încarce tenul și fără sa evidențieze ridurile. Are un aspect luminos pe ten, rezistenta ridicata 12 ore. Datorita gradului de acoperire ridicat, nu mai necesita utilizarea corectorului în zona cearcănelor. Fond de ten Mark Wirlen Velvet CREAM IVORY are efect pudrat, rezistent si perfect pentru machiajul zilnic. Fondul de ten Velvet Cream Ivory conține: PANTENOL , ACID HIALURONIC, Vitamina E, SPF30.
  • Fond de ten Mark Wirlen Velvet Summer Tan nuanță închisă, potrivit pentru ten bronzat.. Are capacitatea de a se adapta ușor, după culoarea tenului, nuanță cea mai închisă, potrivit pentru ten bronzat. Are o textură cremoasă, cu grad de acoperire foarte ridicat, fără să încarce tenul și fără sa evidențieze ridurile. Are un aspect luminos pe ten, rezistență ridicată > 12 ore. Datorită gradului de acoperire ridicat, nu mai necesită utilizarea corectorului în zona cearcănelor. Fond de ten Mark Wirlen Velvet SUMMER TAN are efect pudrat, rezistent și perfect pentru machiajul zilnic. FOND DE TEN VELVET SUMMER TAN conține: PANTENOL, ACID HIALURONIC, Vitamina E, SPF30.

Descriere brand

Fiecare produs este conceput pentru a face machiajul zilnic frumos și accesibil pentru fiecare femeie. Produsele cosmetice ucrainiene Mark Wirlen sunt create folosind cantitatea maximă de ingrediente naturale și substanțe nutritive.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 4 review-uri
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Alina Grigore
18 feb.
Minunat !
N
Nicoleta Buruiana
04 mai 2022
Achizitie verificata
Cel mai bun fond de ten!Il utilizez cel mai des si toată lumea este mulțumită!!!The best
I
Iuliana Dogaru
04 mai 2022
Achizitie verificata
Un produs minunat! Foarte bun atât pentru ten uscat, cât și pentru ten gras! Îl folosesc la majoritatea clientelor!
I
Ivan Horia MUA
03 iul. 2021
Cel mai bun fond de ten
EVER