Fond de ten Mark Wirlen Invisible 30 ml.

Mark Wirlen
176,00 RON buc. (TVA inclus) 220,00 RON buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Mark Wirlen
Culoare
Disponibil în stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

  • Fond de ten Mark Wirlen Invisible Light Moka. Fond de ten cu grad mediu de acoperire și cu un luciu elegant, potrivit pentru toate tipurile de ten ușor bronzat. Are capacitatea de a masca micile imperfecțiuni ale pielii și de a da un aspect uniform tenului. Componentele din compoziția fondului de ten Invisible Light Moka au rol de: hidratare a tenului; de stimulare a sintezei de colagen; efect antiseptic; cu ajutorul acidului hialuronic din compoziție, oferă efect de protejare împotriva îmbătrânirii premature a tenului. NU ACCENTUEAZA RIDURILE Potrivit pentru uz zilnic, REZISTENȚĂ 24 ORE și rezistent la transfer NU CONȚINE PARABENI ȘI NANOINGREDINETE !!!! Fond de ten Mark Wirlen INVISIBLE LIGHT MOKA cea mai inchisa nuanța din aceasta gama, potrivit pentru toate tipurile de ten usor bronzat.
  • Fond de ten Mark Wirlen Invisible Porcelaine. Este fond de ten cu grad mediu de acoperire si cu un luciu elegant, potrivit pentru toate tipurile de ten deschis. Are capacitatea de a masca micile imperfectiuni ale pielii si de a da un aspect uniform tenului. Componentele din compozitia fondului de ten INVISIBLE PORCELAINE au rol de: hidratare a tenului; de stimulare a sintezei de colagen; efect antiseptic; cu ajutorul acidului hialuronic din compozitie, ofera efect de protejare impotriva imbatranirii premature a tenului. NU ACCENTUEAZA RIDURILE Potrivit pentru uz zilnic, REZISTENTA 24 ORE si rezistent la transfer NU CONTINE PARABENI SI NANOINGREDINETE !!!! Fond de ten Mark Wirlen INVISIBLE PORCELAINE cea mai deschisa nuanta din aceasta gama, pentru toate tipurile de ten.
  • Fond de ten Mark Wirlen Invisible Soft Beige. Este fond de ten cu grad mediu de acoperire si cu un luciu elegant, nuanta medie din aceasta gama, pentru toate tipurile de ten . Are capacitatea de a masca micile imperfectiuni ale pielii si de a da un aspect uniform tenului. Componentele din compozitia fondului de ten INVISIBLE SOFT BEIGE au rol de: hidratare a tenului; de stimulare a sintezei de colagen; efect antiseptic; cu ajutorul acidului hialuronic din compozitie, ofera efect de protejare impotriva imbatranirii premature a tenului. NU ACCENTUEAZA RIDURILE Potrivit pentru uz zilnic, REZISTENTA 24 ORE si rezistent la transfer NU CONTINE PARABENI SI NANOINGREDINETE !!!! Fond de ten Mark Wirlen INVISIBLE SOFT BEIGE nuanta medie din aceasta gama, pentru toate tipurile de ten.

Descriere brand

Fiecare produs este conceput pentru a face machiajul zilnic frumos și accesibil pentru fiecare femeie. Produsele cosmetice ucrainiene Mark Wirlen sunt create folosind cantitatea maximă de ingrediente naturale și substanțe nutritive.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review