Gel curățare psoriazis, neurodermatită Jordan Cleasing Gel 200 ml.

Dalton Marine Cosmetics
97,00 RON buc. (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dalton Marine Cosmetics
Stoc limitat
Disponibil în stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Gel pentru curățare calmant eczemă psoriazis și alergii. Produs fără parfum pentru îngrijirea pielii predispuse la eczeme, psoriazis și alergii. Gel delicat pentru curățare cu sare originară de la Marea Moartă. Fără parfum. Pentru curățarea zilnică a pielii predispuse la eczeme și psoriasis.

Acțiunea produsului

Această gamă satisface necesitățile unui ten extrem de uscat și cu senzație de mâncărime, pentru toate vârstele, deoarece se bazează pe puterea vindecătoare a sării originare de la Marea Moartă în combinație cu diferite ingrediente lipidice.

Utilizare

Se poate folosi și ca gel spumant pentru bărbieritul clasic cu lama sau briciul. Produs de curățare perfect pentru pielea predispusă la iritații, alergii, neurodermatită și psoriazis. Luați o cantitate suficientă de gel de curățare, cu puțină apă și curățați-vă bine fața. Apoi, clatiti cu multă apă și aplicați tonicul.

Ingrediente

Sare de la Marea Moartă, Surfacați Organici, Acid Citric Aqua (Water), Coco-Glucoside, Maris Sal (Sea Salt), Xanthan Gum, Disodium Cocoyl Glutamate, Polyether-1, Citric Acid, Benzophenone-4, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite, Disodium EDTA

Descriere brand

Istoria lui DALTON începe cu o femeie și cu pasiunea ei pentru frumos și mare. Pe parcursul a aproape patru decenii de spirit de pionierat și angajament neîncetat, Erika Bauer și-a îndeplinit visul: să creeze o linie unică de îngrijire a pielii, bazată pe evoluția umană și pe cunoașterea că toată viața provine din mare. Odată cu achiziționarea mărcii Dalton în 1976, ea a pus bazele dezvoltării cosmeticelor profesionale de îngrijire. De atunci, numele Dalton reprezintă produse de îngrijire a pielii de înaltă calitate dezvoltate și fabricate în Germania.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review