DALTON MARINE COSMETICS ÎN PERFECȚIONARE

Datorită celor 45 de ani de experiență, am avansat de la a fi un pionier pentru a deveni lider în domeniul produselor cosmetice marine. Pentru a rămâne în fruntea inovării, continuâm să satisfacem cele mai înalte așteptări, combinăm standarde de înaltă calitate cu curiozitate științifică și valori tradiționale. Îmbunătățirea continuă a gamei noastre de produse, utilizarea materiilor prime naturale de la mare și angajamentul nostru față de responsabilitatea socială și ecologică în lanțul nostru de producție și furnizare sunt deosebit de importante pentru noi.

Soluții individuale pentru fiecare tip de piele
Fiecare dintre produsele și tratamentele noastre au fost dezvoltate pentru un anumit tip de piele sau problema a tenului și fac parte dintr-o gama completă de produse. Acordăm o mare importanță pentru alegerea ingredientelor noastre marine, care sunt de origine naturală și care sunt cultivate într-un mod durabil. În timpul procesului de dezvoltare acordăm o atenție deosebită tolerabilității îngrijirii pielii și eficacității maxime a acesteia.
Pentru a obține o recomandare de produs competentă și pentru a găsi cât mai repede posibil produsul potrivit, vă recomandăm să utilizați DALTON Skin Coach sau, ori de câte ori este posibil, unul dintre saloanele noastre de cosmetică autorizate. Cosmeticienele îmbină produsele de îngrijire potrivite pentru starea pielii, cu produse inovatoare din linia DALTON Professional Care.


Îmbunătățiri continue
Pentru a obține cele mai bune rezultate pe termen lung, trebuie să analizăm periodic cele mai recente rezultate ale cercetării și dezvoltării internaționale și să căutăm continuu cele mai bune și mai inovatoare ingrediente. În acest sens, ne asigurăm întotdeauna evitarea ingredientelor problematice în dezvoltarea noilor noastre produse, precum și eliminarea acestora din formulările existente. De exemplu, ne-am îndepărtat de mult de microbii din plastic în produsele noastre. Ca furnizor de produse cosmetice marine, aceasta a fost în mod firesc o chestiune deosebit de aproape de inimile noastre.

Materii prime naturale din Mare
Este foarte important pentru noi ca ingredientele noastre marine și alte materii prime, ca de ex. ulei de palmier sa provina din surse naturale. Ca răspuns la preocupările recente de a dezvolta retete pentru noi produse am decis să folosim numai materii prime, certificate din surse gestionate în mod sustenabil.


Fara parabeni și PEG-uri
De asemenea, avem o nouă abordare in ceea ce priveste aditivii, cum ar fi conservanții și emulgatorii. Ne străduim întotdeauna să dezvoltăm produse care nu sunt numai eficiente, ci și stabile și sigure. De aceea dezvoltarea noilor noastre produse nu conțin ingrediente cum ar fi parabeni sau PEG-uri.

Fără testări pe animale
În mod evident, produsele noastre nu sunt testate pe animale și ne angajăm să folosim materii prime care nu au fost, de asemenea, testate pe animale. Ca furnizor de produse profesionale de îngrijire a pielii, avem un grup mare de persoane de testare pe care ne bazăm pentru a documenta eficacitatea și tolerabilitatea noilor evoluții ale produselor.

Cea mai înaltă calitate - realizată în Germania
Am stabilit standarde înalte de-a lungul întregului lanț de aprovizionare, asigurând o calitate constantă a tuturor produselor noastre. Pe baza materiilor prime selectate manual, produsele noastre sunt produse în Germania utilizând cea mai modernă tehnologie de procesare, în conformitate cu procesul de fabricație (GMP). Ținând cont de principiile economice moderne, am optimizat logistica și stocarea intermediară a produselor, pentru a menține rate ridicate ale cifrei de afaceri și pentru a ne asigura că produsele noastre sunt întotdeauna proaspete.