Era Cosmetics este unic importator și distribuitor în România al brandului nemțesc Dalton Marine Cosmetics, își deschide porțile pentru tine dacă ești esteticiană, cosmeticiană, medic dermatolog sau alt profesionist din industria beauty.


DE CE A ALES ERA COSMETICS SĂ DISTRIBUIE îN ROMÂNIA ACEST BRAND?


Pentru că DALTON MARINE COSMETICS s-a impus ca unul dintre brandurile internaționale de top în domeniul cosmeticelor marine. Scopul este de a fi cel mai bun brand de cosmetice marine din lume. Un obiectiv măreț care necesită o inovație constantă, standarde ridicate de calitate și urmărirea acestora. Cu 150 de produse în formule active care sunt cuprinse în peste 20 de linii de produse, Dalton Marine Cosmetics are un portofoliu larg care oferă soluții pentru fiecare tip de ten și fiecare nevoie a pielii. Dezvoltat continuu de 45 de ani, Dalton Marine Cosmetics este un brand cu renume internațional, devenind un reper atestat în industria cosmeticelor. Produsele Dalton sunt foarte atent și minuțios create, de către profesioniști de rang înalt, având la bază ingrediente naturale și de origine marină, disponibile pentru toate tipurile de ten, femei, bărbați, adolescenți. DALTON MARINE COSMETICS este mai mult decât un produs cosmetic sau de îngrijire. Fiecare produs, de la ingredientele studiate și combinate, până la ambalajul impecabil, îți oferă o versatilitate extraordinarăîn activitatea ta ca profesionist al frumuseții. Esențialul produselor îl regăsești mai jos: Ingrediente naturale Fără parabeni Fără teste efectuate pe animale De origine marină îmbunățite continuu Produsele cosmetice Dalton sunt incluse în scheme personalizate de tratament pentru fiecare tip de ten în parte. Un avantaj deosebit îl oferă posibilitatea de a combina produsele potrivite pentru rutina de îngrijire a pielii cu produsele inovatoare din linia DALTON Professional Care. O atenție deosebită este dedicată alegerii ingredientelor naturale precum și a celor de origine marină. Un mare beneficiu - Datorită procesului de dezvoltare care respectă cele mai riguroase standarde, produsele au o tolerabilitate ridicată și o eficiență maximă. Rezultatele folosirii corecte, sub îndrumarea specialistului, sunt uimitor de vizibile, ceea ce face ca aceste produse să fie aproape miraculoase.


CARIERA TA îN DOMENIUL BEAUTY SE POATE SCHIMBA SAU îMBUNĂTĂȚI SUBSTANȚIAL CU AJUTORUL NOSTRU DACĂ ȘI TU îȚI DOREȘTI ASTA.


Ce opțiuni de dezvoltare am creat:1. Poți deveni Ambasador ERA Cosmetics

Rolul și imaginea Ambasadorului vor avea un impact foarte important în rândul profesioniștilor din branșă și o relevanță de neegalat pentru cei care vor alege produsele Dalton Marine Cosmetics promovate de tine Alegerea de a deveni Ambasador Era Cosmeticsîți aparține 100%, iar calea ți-o deschidem noi! Ce face Ambasadorul Era Cosmetics: promovează exclusiv produsele Dalton Marine Cosmetics către profesioniștii din industria beauty, dar nu numai. Dacă deține propriul salon/cabinet de cosmetică/make-up este obligatoriu să lucreze exclusiv cu brand-ul Dalton Marine Cosmetics. Promovează constant produsele în mediul online și offline. Are o preocupare constantă pentru ca imaginea sa fie mereu impecabilă, în acord cu toate valorile și principiile brandului Dalton Marine Cosmetics. Beneficiile Ambasadorului Pregătirea și susținerea sunt esențiale, de aceea Ambasadorul primește de la bun început un bagaj de instrumente necesare pentru dezvoltarea sa - training, consiliere și sprijin constant. Te vom sprijini pentru a deveni un specialist care deține toate cunoștințele și răspunsurile pentru informațiile necesare clienților din portofoliu. Comision din fiecare vânzare. Promovarea sa în comunitarea Era Cosmetics Dalton Marine Cosmetics.


DEVINO AMBASADOR CONTACTEAZĂ-NE2. Poți fii Client ERA Cosmetics

Dacă ești profesionist în domeniul frumuseții, cosmeticiană, make-up artist inclusiv manichiură - pedichiură, clienții tăi vor aprecia trecerea ta la produse premium, pe care vei ști să le recomanzi punctual și personalizat. Oamenii preferă să cumpere, nu să li se vândă, de aceea te vom sprijini pentru a nu deveni un vânzător oarecare, ci un specialist care deține toate cunoștințele și răspunsurile la întrebările “capcană”.   Dacă îți sună cel puțin tentant aceste două opțiuni, ne-ar plăcea să ne cunoaștem, să povestim detalii în mod transparent și ce îți mai dorești tu să afli, pentru ca decizia ta să fie una cu adevărat asumată. Noi suntem siguri de succesul tău, dar e nevoie să fii și tu!  Pentru că orice lucru valoros are nevoie de experiența și expertiza unui profesionist cu ștate vechi, alături de tine o vei avea constant pe Veronica Popescu, în calitate de mentor și trainer.
CONTACTEAZĂ-NE
Veronica Popescu – Fondator ERA Cosmetics Romania

Veronica Popescu este Beauty Advisor, Master Beauty Trainer, Skin Care Coaching, Tehnician Nutriționist și nu în ultimul rând, Fondatorul ERA Cosmetics & ERA Beauty - Your Beauty Academy. Veronica are o experiență de peste 15 ani în domenniul frumuseții, este o femeie plină de viață și foarte activă, căreia i-a plăcut să descopere lucruri noi, să le afle poveștile, iar lucrurile cu care a rezonat și le-a însușit și, mai mult, le-a dezvoltat. După cum spune ea, cea mai mare provocare este educația sau mai bine zis lipsa ei. De aceea fiecare persoană are nevoie și de un consilier în frumusețe, exact așa cum are nevoie de un antrenor la sală sau cum urmează sfaturile unui nutriționist. Veronica este recunoscută în industria beauty pentru acuratețea activității sale și energia cu care își dezvoltă cariera, pentru evenimentele de beauty organizate, workshop-urile tematice (Self-Care, Nutriție anti-aging, etc.) și consilierea personalizată căreia îi acordă o atenție aparte. Alături de Veronica, nu doar că vei dobândi cunoștințe temeinice, foarte bine documentate și livrate, dar te vei molipsi de dorința ei pentru realizarea impecabilă a scopurilor propuse. Îți va fi antrenor, mentor, prieten și critic, alături de care poți avea certitudinea unei cariere ce se dezvoltă atât pe verticală, cât și pe orizontală.