Transport și retururi

Era Cosmetics | For your beauty (eracosmetics.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Ridică produsele de la depozit, Store Pickup type

  • Transport gartuit în orașul Sibiu, Livrare în 1-2 zile, 0,00 RON

România

  • Curier în afara orașului Sibiu cu DPD Curier, Livrare în 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 249,00 RON   →   19,00 RON
    250,00 RON sau peste   →   0,00 RON

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.eracosmetics.ro folosind urmatoarele variante de plata:


Livrare în 24 -72 ore de la procesarea comenzii în zilele lucrătoare.

Taxele de transport nu sunt incluse. 

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de Client, intra în posesia fizică a produselor.

Efectele retragerii
În cazul în care Clientul își exercită dreptul de retragere, trebuie să returneze produsele în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate documentele care l-au însoțit: cutii, etichete, instrucţiuni/alte documente (dacă există) etc.) în termen de cel mult 14 zile de la data la care clientul a notificat eracosmetics.ro despre intenția de retragere din contract.

Înapoiem contravaloarea produsului, prin virament bancar, inclusiv costurile livrării, în cel mult 14 de zile de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract,. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitându-se la costurile suplimentare de livrare determinate de faptul că un client a ales altă modalitate de livrare decât modalitatile de livrare standard oferite de eracosmetics.ro, achitată de către client, nu se rambursează. eracosmetics.ro poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele sau până la momentul la care clientul furnizează dovada că a trimis produsele către eracosmetics.ro, fiind valabilă data cea mai apropiată. În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.
Dreptul Clientului de a anula un Contract se aplică numai produselor care sunt returnate în aceeaşi stare în care au fost primite. Nu se va efectua nicio rambursare dacă produsul a fost folosit după desigilat, dacă nu este în aceeaşi condiţie în care a fost livrat sau dacă este deteriorat. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că produsele au fost desigilate, ca sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs, aceste produse nemaiputând fi returnate către eracosmetics.ro si nemaiputând face obiectul dreptului de retragere de către client.