Era Cosmetics | For your beauty (eracosmetics.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:


Plata în sistem ramburs


Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.


Plata din Wallet


Poți folosi creditele acumulate în portofelul virtual pentru a efectua plați în magazin. În cazul în care comanda ta este eligibilă pentru utilizarea plății prin intermediul Wallet-ului, vei putea selecta aceasta metodă în momentul finalizării comenzii.

Plata online - NETOPIA PaymentsSe poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și incriptate.

Pentru efectuarea plății vei introduce numarul cardului tău, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura ta).

Moneda în care se va efectua plata este RON


Plata în rate prin TBIPayPentru cumpărături până în 1000 de lei ai 4 rate cu 0% dobândă și comision de analiză fix. Prima rată se achită după plasarea comenzii.

Pentru cumpărături mai mari de 1000 de lei dobânda ta poate varia între 15% și 35% în funcție de criteriile de eligibilitate stabilite de TBI, iar tu poți alege să plătești între 6 și 60 de rate.

La finalizare comenzii selectezi plata prin TBIPay


 


Cum se aplică discounturile?


Discounturile se aplică doar în cazul în care comenzile sunt realizate direct de către fiecare utilizator în parte prin intermediul contului său online care se crează automat prin finalizare unei comenzi.

Comenzile realizate telefonic nu beneficiază de aceste discounturi.

Discounturile automate sau codurile de discount nu se aplică la produsele din secțiunea "Promotii", care pot fi adăugate la comandă. 

La o comandă care beneficiază de un discount automat sau un cod de discount nu se poate aplica un nou cod de discount.

Pentru a benefiicia de două coduri de discount este necesar să finalizați două comenzi diferite.

Anumite coduri de discount nu se pot folosi de două ori.