Metode de plată

Era Cosmetics | For your beauty (eracosmetics.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata la sediu

Plata se efectuează integral la sediul magazinului.

Plata din Wallet

Poți folosi creditele acumulate în portofelul virtual pentru a efectua plați în magazin. În cazul în care comanda ta este eligibilă pentru utilizarea plății prin intermediul Wallet-ului, vei putea selecta aceasta metodă în momentul finalizării comenzii.

Plata online - NETOPIA Payments

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și incriptate.

Pentru efectuarea plății vei introduce numarul cardului tău, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura ta).

Moneda în care se va efectua plata este RON; pentru alte monede acceptate te rugăm să ne contactezi.

 Cum se aplică discounturile?


Discounturile se aplică doar în cazul în care comenzile sunt realizate direct de către fiecare utilizator în parte prin intermediul contului său online care se crează automat prin finalizare unei comenzi.

Comenzile realizate telefonic nu beneficiază de aceste discounturi.

Discounturile automate sau codurile de discount nu se aplică la produsele din secțiunea "Promotii", care pot fi adăugate la comandă. 

La o comandă care beneficiază de un discount automat sau un cod de discount nu se poate aplica un nou cod de discount.

Pentru a benefiicia de două coduri de discount este necesar să finalizați două comenzi diferite.

Anumite coduri de discount nu se pot folosi de două ori.