Pachet oxidant și vopsea gene și sprâncene Yumi

Yumi Lashes
132,00 RON buc. (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Yumi Lashes
Produse incluse in pachet
72,00 RON buc. (TVA inclus)
Cum te putem ajuta?

Descriere

Vopsea gene și sprâncene Yumi Yumi Lashes Nuanțele pentru sprâncene și gene sunt folosite pentru a întuneca și a vă îmbunătăți genele și sprâncenele. Adaugă definiție sprâncenelor și oferă un aspect de rimel genelor. Nuanța care trebuie combinată cu Lash Lifting și Brow Lamination pentru a oferi cel mai bun aspect finisat și îngrijit! Utilizați doar cu Yumi Cream Oxidant 3%. Sprancene - Amesteca 8-10 picaturi de oxidant cu 2 cm de nuanta. Timp de procesare 2-10 minute, depinde într-adevăr de cât de întunecate își dorește clientul să fie sprâncenele ei. Gene - Se amestecă 4-5 picături de oxidant cu 1 cm de nuanță. Dacă nuanțați genele imediat după lifting, lăsați nuanța pe gene timp de 5 minute. Nuanțarea genelor ca tratament independent lasă timp de procesare 10-12 minute.

Descriere brand

În 1989, Laurence Roullier și-a deschis primul institut de unghii în inima orașului Saint-Etienne, Franța. Câțiva ani mai târziu, un al doilea s-a deschis în centrul orașului. În urma evoluției conceptului său, Laurence însoțită de partenerul său de viață, Richard Roullier, a decis să-și creeze propria marcă prin înregistrarea Griffe d’Or. S-au lansat în distribuția de produse inovatoare și de calitate.
Dar Roullier avea mai multe în minte. În 2009, au descoperit un tratament nou-nouț: Yumi Lashes. Era evident pentru ei să intre pe această nișă de piață. În 2012, familia Roullier a fondat marca de umbrele Yumi Beauty. De-a lungul anilor s-au născut multe proiecte. În 2017, a fost lansat Yumi Feet, iar anul următor, a fost vremea lui Yumi Nails. Inovațiile nu s-au oprit de la crearea YUMI® Beauty. 30 de ani mai târziu, Griffe d’Or și-a creat cu succes rețeaua de distribuție în Franța prin distribuția exclusivă a propriei mărci Griffe d’Or și a mărcii Yumi Beauty. Astăzi, Yumi Beauty este prezentă în peste 70 de țări.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review