30%
  • Solutie curățare vopsea sprâncene Yumi color cleanser
  • Solutie curățare vopsea sprâncene Yumi Cleanse white

Solutie curățare a petelor de vopsea de pe piele gene și sprâncene Yumi Cleanser 100 ml.

Yumi Lashes
58,80 RON buc. (TVA inclus) 84,00 RON buc.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Yumi Lashes
Gramaj
Disponibil în stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Produs excelent pentru îndepărtarea vopseli nedorite de pe piele. Folosit pentru a curăța zona ochilor și a sprâncenelor după tratament și ajută la îndepărtarea oricăror reziduuri.

Foarte blând cu pielea și sigur de utilizat în zona ochilor.

Îndepărtează cu ușurință petele de pe gene și culoarea sprâncenelor de pe piele.
Antialergic și delicat cu pielea.
Imediat după vopsire, umeziți un tampon de bumbac cu o bună absorbție, umeziți în Yumi Cleanser și îndepărtați cu grijă vopseaua.

Descriere brand

În 1989, Laurence Roullier și-a deschis primul institut de unghii în inima orașului Saint-Etienne, Franța. Câțiva ani mai târziu, un al doilea s-a deschis în centrul orașului. În urma evoluției conceptului său, Laurence însoțită de partenerul său de viață, Richard Roullier, a decis să-și creeze propria marcă prin înregistrarea Griffe d’Or. S-au lansat în distribuția de produse inovatoare și de calitate.
Dar Roullier avea mai multe în minte. În 2009, au descoperit un tratament nou-nouț: Yumi Lashes. Era evident pentru ei să intre pe această nișă de piață. În 2012, familia Roullier a fondat marca de umbrele Yumi Beauty. De-a lungul anilor s-au născut multe proiecte. În 2017, a fost lansat Yumi Feet, iar anul următor, a fost vremea lui Yumi Nails. Inovațiile nu s-au oprit de la crearea YUMI® Beauty. 30 de ani mai târziu, Griffe d’Or și-a creat cu succes rețeaua de distribuție în Franța prin distribuția exclusivă a propriei mărci Griffe d’Or și a mărcii Yumi Beauty. Astăzi, Yumi Beauty este prezentă în peste 70 de țări.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review