Soluție gene lifting, fix și ser Yumi LE SOIN Le Lift - Le Fix - Le Serum Trio Solutions

Yumi Lashes
Yumi Lashes
Disponibil în stoc
Cum te putem ajuta?

Descriere

Yumi Le Lift - Le Fix - Le Serum - Trio Solutions
Soluții Yumi Lashes și Brows 2.0 - Pachetul include 10 plicuri de 1,5 ml din fiecare soluție. Suficient pentru 40 de tratamente de Lash Lifting sau 30 de tratamente de laminare a sprâncenelor din soluțiile trio lift, fix și ser. Datorită ingredientelor sale de înaltă calitate, noua formulă Yumi 2.0 ajută la protejarea genelor și a părului sprâncenelor în această primă etapă activă a tratamentului. Yumi a selectat în mod cert ingredientele active din produsele de îngrijire a pielii, cum ar fi Panthenol, Aloe Vera și Keratin, pentru a respecta genele naturale și părul sprâncenelor, astfel încât acestea să fie fortificate și protejate în fiecare etapă a tratamentului. Mirosul său plăcut de lemongrass face îngrijirea plăcută pentru client. În cele din urmă, glicerina îmbunătățește senzația de confort în timpul aplicării produsului și învelește părul pentru a obține o îngrijire completă. Cu noua formulă Yumi 2.0 special pentru ingredientele sale, tehnicienii care lucrează cu produsele noastre pot lucra cu încredere, aplicând formula fără riscuri sau îngrijorări pentru piele. Formulele au fost dezvoltate pentru aplicarea pe gene, sprâncene și piele. 100% Fabricat in Franta.

NECESAR CURS TRATAMENT CURBARE GENE YUMI.

Descriere brand

În 1989, Laurence Roullier și-a deschis primul institut de unghii în inima orașului Saint-Etienne, Franța. Câțiva ani mai târziu, un al doilea s-a deschis în centrul orașului. În urma evoluției conceptului său, Laurence însoțită de partenerul său de viață, Richard Roullier, a decis să-și creeze propria marcă prin înregistrarea Griffe d’Or. S-au lansat în distribuția de produse inovatoare și de calitate.
Dar Roullier avea mai multe în minte. În 2009, au descoperit un tratament nou-nouț: Yumi Lashes. Era evident pentru ei să intre pe această nișă de piață. În 2012, familia Roullier a fondat marca de umbrele Yumi Beauty. De-a lungul anilor s-au născut multe proiecte. În 2017, a fost lansat Yumi Feet, iar anul următor, a fost vremea lui Yumi Nails. Inovațiile nu s-au oprit de la crearea YUMI® Beauty. 30 de ani mai târziu, Griffe d’Or și-a creat cu succes rețeaua de distribuție în Franța prin distribuția exclusivă a propriei mărci Griffe d’Or și a mărcii Yumi Beauty. Astăzi, Yumi Beauty este prezentă în peste 70 de țări.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review